Nekaj besed o meni

To sem pa jaz! Sanda – ponosna 'mama' te butične prodajalne in še bolj ponosna ''mami' navihanega malčka Aleksandra.

Pri vsega 27 letih sem bila zaradi prelomnega družinskega dogodka postavljena pred dejstvo – ali sprejeti vodenje domačega podjetja iz meni neznane branže ali pa ga popolnoma zapreti. Nisem oklevala. Vedela sem, kaj želim! Spremeniti dejavnost in ponuditi staršem, dedkom, babicam in vsem ostalim spletno trgovinico, kjer lahko na enem mestu kupijo samo skrbno izbrane, najbolj kakovostne izdelke za naše najmlajše.

Moj cilj ni bil delati na količini, temveč na kakovosti ponudbe. Vsak izdelek mora imeti nekaj tistega...prav posebnega. In tako je prišla tudi ideja za ime spletne prodajalne – Darila za Dojenčke. To so tista mala presenečenja, ki jih s ponosom podariš svojim malčkom ali pa dojenčkom prijateljev. Že od vsega začetka sem ''a one-man-band'', kar pomeni, da vse kar vidite, počnem sama – izbiram izdelke, urejam spletno stran, pakiram, sestankujem in sprejemam naročila. Ker želim, da trgovina v celoti izžareva moj trud in srce vloženo vanjo, sem Vam vedno na voljo. Kadarkoli me lahko pokličete, vprašate za nasvet ali podate predloge za izboljšave in z veseljem vam bo prisluhnila.

Resnično upam, da vam bo obisk mojega spletne prodajalne všeč in da se boste vanj radi vračali. Vam in vašim največjim zakladom želim čim več tistih najpomembnejših daril – zdravja, nasmehov in iskric v očeh!

Vaša Sanda

2022, Produkcija:  Sloway izdelava spletnih trgovin

Pozor, pozor! Samo do 3.7.2022

20% POPUST na 3 najpopularnejše darilne sete Žirafe Sophie'.*

*Velja do razprodaje zalog!

*Popusti se ne seštevajo. Obračuna se višji popust.