Zakaj je "Zofka" hit?

Zakaj je Žirafa Sophie takšna uspešnica?

 

Žirafa Sophie je DOJENČKOVA PRVA IGRAČA, ki spodbuja prav VSAKEGA OD NJEGOVIH ČUTOV - od starosti nekaj mesecev naprej:

 

Vid:

Do starosti 3 mesecev je dojenčkov vid omejen, zaradi česar prepoznava le velike kontraste. Temne in opazne pike po telesu Žirafe Sophie privabljajo pozornost in omogočajo vizualno stimulacijo za dojenčka. Žirafa Sophie tako kmalu postane prepoznaven in pomirjajoč predmet za vašega malčka.

 

Sluh:

Zvok Žirafe Sophie zabava dojenčka in spodbuja njegov sluh. Ko jo dojenček stisne, proizvede Žirafa Sophie smešen in prepoznaven zvok, ki sprva pomaga spodbujati dojenčkov sluh, kasneje pa mu tudi pomaga razumeti povezavo med vzrokom in učinkom.

 

Okus:

Žirafa Sophie je narejena iz 100% naravnega kavčuka in jedilne barve ter je popolnoma varna za žvečenje, tako kot sesek stekleničke za hranjenje. Zaradi mehke teksture in številnih žvečljivih delov (ušesa, rogovi, noge) je popolna za pomirjanje dojenčkovih bolečih dlesni, ko mu pričnejo rasti prvi zobki.

 

Dotik:

Dotik je prvi način komunikacije dojenčka z zunanjim svetom.

Mehak material Žirafe Sophie, ki posnema kožo dojenčkove mame, spodbuja psihološke in čustvene odzive, ki dojenčka pomirjajo ter skrbijo za njegovo dobro počutje.

 

Vonj:

Zaradi edinstvenega vonja naravnega kavčuka iz drevesa Hevea dojenček zlahka prepozna Žirafo Sophie med vsemi drugimi igračami.

 

Preprost oprijem:

Oblika in velikost (18 cm) Žirafe Sophie sta pravšnja za dojenčkove majhne roke. Žirafa Sophie je zelo lahka, njene dolge noge in vrat pa omogočajo dojenčku preprost oprijem že od svojih prvih dni.

 

Žirafa Sophie: igrača iz 100% naravnega kavčuka je popolnoma naravna in varna za vašega malčka

 

Lateks iz kavčukovca (HEVEA) je bil prvič proizveden leta 1928 z uporabo vulkanizacije, ki jo je izumil g. Charles Goodyear.

Kavčuk, ki ga uporablja podjetje Vulli, prihaja iz HEVEA dreves (kavčukovec), ki rastejo v Maleziji. Vsako jutro pred dnevno vročino se iz milijonov in milijonov HEVEA dreves nabere mlečna tekočina, ki curlja iz celic za lubjem. Ta tekočina je znana kot “lateks”.

Lateks je naraven, elastičen in vodoodporen, deluje kot izolator, je prijeten na dotik in je prijetnega vonja.

Vulli ta lateks segreje in uporabi poseben proces rotacijskega vlivanja v kalup. Rezultat 14 zaporednih ročnih obdelav je čudovita mala “Žirafa Sophie”.

 

2023, Produkcija:  Sloway izdelava spletnih trgovin