Klasična Žirafa Sophie BELA EMBALAŽA

Originalna Žirafa Sophie - spodbuja dojenčka k raziskovanju in s tem krepi njegove čute!

Od 0 mesecev dalje!
 
Žirafa Sophie je DOJENČKOVA PRVA IGRAČA, ki spodbuja prav VSAKEGA OD NJEGOVIH ČUTOV:

Vid:
Do starosti 3 mesecev je dojenčkov vid omejen, zaradi česar prepoznava le velike kontraste. Temne in opazne pike po celem telesu Žirafe Sophie privabljajo pozornost in omogočajo vizualno stimulacijo, Žirafa Sophie tako kmalu postane prepoznaven in pomirjajoč predmet za dojenčka.

Sluh:
Zvok žirafe Sophie zabava dojenčka in spodbuja njegov sluh. Ko jo dojenček stisne, proizvede Žirafa Sophie smešen in prepoznaven zvok, ki sprva pomaga spodbujati dojenčkov sluh, kasneje pa mu tudi pomaga razumeti povezavo med vzrokom in učinkom.

Okus:
Žirafa Sophie je narejena iz 100% naravnega kavčuka in jedilne barve ter je popolnoma varna za žvečenje, tako kot sesek stekleničke za hranjenje. Zaradi mehke teksture in številnih žvečljivih delov (ušesa, rogovi, noge) je popolna za pomirjanje dojenčkovih bolečih dlesni, ko mu pričnejo rasti zobje.
 
Dotik:
Dotik je prvi način komunikacije dojenčka z zunanjim svetom.
Mehak občutek Žirafe Sophie, tako kot koža dojenčkove mame, spodbuja psihološke in čustvene odzive, ki dojenčka pomirjajo in vzpodbujajo zdravo rast in dobro počutje.

Vonj:
Zaradi edinstvenega vonja naravnega kavčuka iz drevesa Hevea vaš dojenček zlahka prepozna Žirafo Sophie med vsemi drugimi igračami.

Preprost oprijem:

Oblika in velikost (18 cm) Žirafe Sophie sta pravšnja za dojenčkove majhne roke. Žirafa Sophie je zelo lahka, njene dolge noge in vrat pa omogočajo dojenčku preprost oprijem že od svojih prvih dni.

Pozor! Na vsakem pakiranju je koda, s katero lahko preprosto preverite avtentičnost svoje žirafice :)

Več o Žirafi Sophie, njenih prednostih, priznanjih in tradiciji, si lahko preberete tudi na www.zirafasophie.si!

 

Proizvajalec: Vulli

Razpoložljivost: Na zalogi
20,99€
Brez DDV: 16.39€
Brezplačna dostava
Pri nakupu nad 40€, drugače samo 2.99€
Darilo
Pri nakupu nad 50€
Hitra dostava
Paket dostavimo najkasneje v 2-3 dneh
Zamenjava ali vračilo
V 15 dneh
2022, Produkcija:  Sloway izdelava spletnih trgovin